Brug og udskrift af siderne


Artikler, tegninger og fotografier fra disse hjemmesider må frit anvendes til privat brug, og modeljernbaneklubber og -foreninger tilsluttet DMJU må offentliggøre dem i eget medlemsblad når mit navn og URL nævnes. Al anden anvendelse og offentliggørelse kræver min udtrykkelige tilladelse.

Jeg prøver at kontrollere udskrifter fra Internet Explorer 7.0 med alle marginer sat til (default) 19 mm, så grafikken ikke brydes af sideskift og kommer med i hele bredden. Det er dog ikke altid det lykkes, især i forbindelse med rettelser.

Jeg har i forbindelse med omlægning af siderne til nutidig html- og css-kode bemærket at Internet Explorer i nogle tilfælde udskriver siderne forkert; især hvis billeder er floated, udfylder den efterfølgende tekst ikke den derved opståede plads korrekt (på skærmen ser det rigtig nok ud). I så fald kan man forsøge at anvende Mozilla Firefox hvor udskrifterne bliver mere korrekte. Mozilla Firefox version 3 for Windows (dansk) kan downloades gratis fra http://www.mozilla-europe.org/da/firefox/.

I nogle tilfælde har jeg valgt at lægge sider op som pdf-filer, så har jeg helt styr på udskrivningsformatet. Prisen er at filerne bliver lidt større, men det kan jeg leve med.

Hvis du har problemer med udskrift af en artikel, så herom.